SENESTE

NYT

Mette Marie Langenge

HK Kommunals lederkonsulent: Et fælles og lidt bedre evalueringsredskab til lederne

Et lidt klogere værktøj end vi har været vant til, lyder vurderingen af det nye fællesoffentlige lederevalueringsværktøj fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse fra Mette Marie Langenge, lederkonsulent i HK Kommunal.

Læs mere →
Nogen skal også passe på os ledere

Nyt evalueringsværktøj: Få indblik i, hvordan andre oplever din ledelse

Et nyt redskab til ledelsesevaluering skal understøtte dialog og ledelsesudvikling til gavn for offentlige ledere, medarbejdere, politikere og borgere. Bliv klogere på, hvad det kan betyde for dig.

Læs mere →
Webinar og stormøde om lederes psykiske arbejdsmiljø

Webinar og stormøde om lederes psykiske arbejdsmiljø

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Og hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Få toplederes perspektiver og nye værktøjer til at styrke ledertrivslen på to digitale møder i september og oktober. 

Læs mere →
Tre nye værktøjer styrker lederes trivsel og resultater

Tre nye værktøjer styrker lederes trivsel og resultater

Lederes psykiske arbejdsmiljø er lige så vigtigt som medarbejdernes, men får ofte ikke samme opmærksomhed. Tre nye værktøjer fra BFA Velfærd og Offentlig Administration er en hjælpende hånd til ledere om at sætte deres egen trivsel og resultater i centrum. 

Læs mere →
Nogen skal jo også passe på os ledere. Annette Lyngs Jensen, ledende lægesekretær

Nogle skal også passe på os ledere

Det er thumbs up fra ledende lægesekretær Annette Lyngs Jensen, som har testet et af de nye værktøjer, der skal styrke offentlige lederes psykiske arbejdsmiljø. Det gav hende et legitimt rum at tænke over og tale om udfordringer i – også med sin nærmeste leder.

Læs mere →
Sådan påskønner vi vores medarbejdere

Sådan påskønner vi vores med­arbejdere

Ordet ‘belønning’ klinger ikke godt i offentlige lederes ører. Anerkendelse møntet på den enkelte medarbejders indsats i en konkret opgave spiller derimod lige ind i deres public service-motivation, er to chefer enige om. 

Læs mere →
Sådan anerkender du bedst dine medarbejdere

Sådan belønner og anerkender du bedst dine medarbejdere

Selv om lønbonus tit bliver fremhævet som meget motiverende, viser forskning, at anerkendelse ofte har størst betydning for medarbejdertilfredsheden. En erhvervspsykolog og en forsker giver deres bud på, hvordan du kan ramme plet med din belønning.

Læs mere →
Humanokrati-Steen Hildebrandt

Vi kalder det bureaukrati. Men det er stivhed

Humanokrati: Ledelsesforskningens grand old man, Steen Hildebrandt, bakker fuldt ud op om det humanokratiske budskab, Gary Hamel præsenterer i sin nye bog. Han tror på, at vi vil se et ledelsesmæssigt vendepunkt også i Danmark, godt hjulpet på vej af coronakrisen. Af journalist Tina Juul Rasmussen  |  tina@juul-kommunikation.com  |  Foto: …

Læs mere →
Scroll til toppen