udgives i samarbejde mellem

OM

OFFENTLIG LEDELSE

Magasinet og hjemmesiden tilrettelægges og udgives af Chefgruppen i HK Kommunal og Ledersektionen i Dansk Socialrådgiverforening (DS).

Redaktionen har følgende medlemmer:

Tina Juul
Rasmussen

Redaktør
og koordinator
Tlf: 28 76 56 54

Nicolai
Paulsen

Dansk
Socialrådgiverforening
Tlf: 33 38 61 68

Marlene Skou
Jørgensen

HK
Kommunal
Tlf: 70 11 45 45

Derfor får du OFFENTLIG LEDELSE

Tre gange om året lander dette ledelsesfagblad i din postkasse. Det er en af gevinsterne ved at være medlem af ledersektionerne i Socialrådgiverne eller HK Kommunal. Vores ambition er at holde dig opdateret på de nyeste trends og teorier i offentlig ledelse.

Som leder har du måske bladret forgæves i dit fagblad efter artikler om ledelse – teorier, værktøjer, nye trends. Det hører vi i hvert fald af og til fra ledere – at de savner mere fagligt stof og viden om ledelse fra deres fagforening. Og netop derfor får du dette magasin – Offentlig Ledelse. Vi kalder os ”dit fagblad for velfærdsledere” – og udgives i et samarbejde mellem ledersektionerne i Socialrådgiverne og HK Kommunal. Siden magasinet så dagens lys i 2007, har det været redaktionens klare målsætning at klæde dig som offentlig velfærdsleder bedst muligt på med viden om nye tendenser, teorier og værktøjer i moderne ledelse.

Tre gange om året og en gang om måneden

Bladet udkommer fire gange om året og sendes til i alt omkring 3.800 modtagere. Ud over dig som ledermedlem sender vi det også til forskere på landets højere uddannelsesinstitutioner, bogforlag, kommunaldirektører, journalister på landsdækkende nyhedsmedier, HK Kommunals afdelinger i hele landet og samarbejdspartnere på den offentlige front: KL, FH, en lang række fagforbund, som organiserer offentligt ansatte, OAO, Danske Regioner m.fl.

Bladet følger den offentlige ledelsesdagsorden tæt og bringer et miks af journalistiske og ekspertskrevne artikler om nye strømninger, forskning, projekter, litteratur osv. Kerneopgaven, motivation af medarbejdere og teams, lederens strategiske blik, driftsledelse, når ledere får stress, personlig lederudvikling, Ledelseskommissionen m.m. er temaer, som Offentlig Ledelse har behandlet over årene.

Bladet bliver tilrettelagt af en redaktionsgruppe med en lederkonsulent fra hver af de udgivende fagforeninger samt
redaktøren. Men: Vi vil altid også gerne høre fra dig som læser – i form af feedback på bladet, ønsker om særlige emner, vi skal behandle, eller debatindlæg til en aktuel dagsorden. Du kan altid skrive til redaktionen@offentligledelse.dk

Som aktuelt supplement til bladet udgiver vi hver måned et elektronisk nyhedsbrev med ekspertartikler og nyheder samt artikler fra bladet, hvis du ikke lige fik det læst.
Scroll to Top