lederen_header_NY

Man ved ikke det, man ikke ved

Learning by doing er et vilkår som ny leder, men med støtte og udvikling fra kolleger, chefer og organisation behøver læringskurven ikke at være helt så stejl som Mount Everest. 

Læs mere →

Vi skal stadig mødes, tale sammen og lytte til hinanden

Nogle taler om, at vi har en feedbackkrise på arbejdspladserne. Tiden til at mødes ansigt til ansigt er knap, og mulighederne for at sende en hurtig mening af sted via en digital kanal er blevet meget større. Men behovet for at høre en leders eller kollegas vurdering af sin indsats, …

Læs mere →

Lederen: Digitalisering, innovation eller simpel sund fornuft?

Når man som leder arbejder med et mål om at skabe nysgerrighed over for digitalisering, hvornår kan man så siges at være i mål – når digitaliseringen buldrer ubarmhjertigt af sted?

Læs mere →

Lederen: Husk at smøre ledelseskæden

En ledelseskæde kræver løbende vedligeholdelse, for hvis den knækker, påvirker det hele organisationen. Her er ledernes evne til at samarbejde både vertikalt og på tværs helt afgørende. 

Læs mere →

Lederen under pres inspirerede til pixibøger

En ny serie af små ledelsesbøger præsenterer et specifikt organisatorisk tema i et implementeringsperspektiv: Hvad kan du som leder konkret gøre ved fx i højere grad at lykkes i fællesskab. Tanken er, at du i løbet af en kop kaffes læsning kan holde dig ledelsesteoretisk orienteret og klar til handling.

Læs mere →

Lederen: Ledelsesrum eller frirum?

At udvikle og kvalificere sin handlekraft som leder kræver frirum og ro til refleksion og strategisk tænkning. Balancen mellem ledelsesrum og frirum er til tider svær at finde i en hektisk hverdag med fokus på drift. Men den er nødvendig for at sikre sit mandat som leder.

Læs mere →
Scroll til toppen