udgives i samarbejde mellem

whatshot_ny

Kommunal kulturændring: Nu er alle sat fri

Efter ti år med frikommuneforsøg har statsminister Mette Frederiksen sat alle landets kommuner fri. Det skaber grobund for spændende nytænkning – og indebærer, at lederne skal lede på en ny måde.
Læs mere →

En opgave med god energi i

Det er en mangeartet og uforudsigelig opgave at tage imod de ukrainske flygtninge i kommunerne. Ledelsesmæssigt kræver det samarbejde på tværs og en klar prioritering af ressourcerne, siger Jakob Bigum Lundberg, direktør i Næstved Kommune og formand for de kommunale social-, sundheds- og arbejdsmarkedschefer. Men den er meningsfuld. 
Læs mere →

Før-lederprogram fanger medarbejdere med lyst til ledelse

Spot en leder: Hvordan afklarer og ruster man dygtige medarbejdere til at blive ledere? I trekants­området er man gået sammen om programmet På vej til ledelse. Tredje hold ledere in spe er snart færdige, og erfaringerne er gode.
Læs mere →

Storrumskontoret er en truet dyreart

Storrumskontoret er på vej ud efter corona – i hvert fald sådan, som vi kendte det. Folk vil fordybelsen og har erfaret, at det ikke nødvendigvis giver mening at arbejde i ét stort lokale. Derfor dukker nye former for kontormiljøer op.
Læs mere →

Få et godt seniorliv som leder: Pas på dig selv og nytænk din rolle

Når du begynder at ane pensionsalderen i horisonten, så se din lederrolle i et nyt lys, pas på din krop og kig efter nye meningsbærende fællesskaber, råder erhvervspsykolog Palle Grzona.
Læs mere →

Corona snuppede også julefrokosten – så hvad nu?

Ingen julefrokost i år – det er konsekvensen af coronakrisen på de fleste arbejdspladser. Men som leder er det en god idé at finde andre måder at kitte medarbejderne sammen på og vise din anerkendelse af deres indsats i årets løb. Og det er bedre at gøre noget end ingenting, ...
Læs mere →
Scroll to Top