whatshot_ny

Storrumskontoret er en truet dyreart

Storrumskontoret er på vej ud efter corona – i hvert fald sådan, som vi kendte det. Folk vil fordybelsen og har erfaret, at det ikke nødvendigvis giver mening at arbejde i ét stort lokale. Derfor dukker nye former for kontormiljøer op.

Læs mere →

Få et godt seniorliv som leder: Pas på dig selv og nytænk din rolle

Når du begynder at ane pensionsalderen i horisonten, så se din lederrolle i et nyt lys, pas på din krop og kig efter nye meningsbærende fællesskaber, råder erhvervspsykolog Palle Grzona.

Læs mere →

Corona snuppede også julefrokosten – så hvad nu?

Ingen julefrokost i år – det er konsekvensen af coronakrisen på de fleste arbejdspladser. Men som leder er det en god idé at finde andre måder at kitte medarbejderne sammen på og vise din anerkendelse af deres indsats i årets løb. Og det er bedre at gøre noget end ingenting, …

Læs mere →

Reparationsarbejde efter corona: Lyt og vis omsorg

Genåbningen efter corona kan åbne for frustrationer og frygt, som har været undertrykt. Derfor skal du som leder lytte åbent og yde omsorg – også over for dig selv, mener erhvervspsykolog Søren Braskov.  Af journalist Tine Sejbæk | tinesejbaek@gmail.com Den første fase af coronakrisen var en unik situation, der krævede en unik …

Læs mere →

Mindsk ledelsesspændet: Ansæt flere ledere

I Viborg har kommunaldirektør Lasse Jacobsen ansat 22 nye ledere af medarbejdere i kommunen. Fordi det er helt galt, når én leder på ældreområdet kan have helt op til 80-100 ansatte i direkte reference, mener han. 

Læs mere →

What’s hot: Sig tak og bliv glad – også på jobbet

At vise taknemmelighed skaber balance i hjernen, tillidsfulde relationer og øget produktivitet – også på arbejdspladsen. Sociolog Rikke Østergaard har udgivet en bog om taknemmelighed.

Læs mere →
Scroll til toppen