udfordringen_banner

Se på konflikter som en mulighed for vækst

Udfordring: Der er konflikter mellem nogle af kollegerne i din ledergruppe. Konflikterne gør møderne ukonstruktive og fastlåste, fordi flere kæmper for at få ret. Du har mest lyst til at holde dig væk fra møderne, for du ved ikke, hvordan du skal forholde dig. Hvordan tackler du bedst situationen? 

Læs mere →

Det kan være svært at lede dine tidligere kolleger

Udfordring: Du er ny leder i din egen afdeling for dine tidligere kolleger. Men når du indkalder nogle af de ældre og erfarne til møde, dukker de ikke op – fordi ”du jo godt ved, at vi har kaffepause på det tidspunkt”. Hvordan håndterer du at lede dem? 

Læs mere →

Tænk over, hvad du vil med dit liv – og ha’ en plan B

Udfordring: Hvis du selv ønsker eller bliver tvunget til at forlade lederjobbet og ’gå ned ad karrierestigen’, hvordan håndterer du så bedst det og gør dig fri af din identitet som leder?

Læs mere →

Tænk over hvad du vil med dit liv – og ha’ en plan B

Udfordring: Hvis du selv ønsker eller bliver tvunget til at forlade lederjobbet og ’gå ned af karrierestigen’, hvordan håndterer du så bedst det og gør dig fri af din identitet som leder? 

Læs mere →

Pilen peger altid på nærmeste leder

Udfordring: I sommer har debatten om uværdig omsorg og pleje af demente ældre på flere plejecentre raset og bl.a. handlet om den faglige ledelse af plejepersonalet. Men: Hvordan intervenerer du som leder over for en medarbejder, når det drejer sig om adfærd, som ligger tæt på personligheden, hvis du har …

Læs mere →

Alle har bedst af at møde på arbejde

Udfordringen: Nogle medarbejdere har trivedes og præsteret fint hjemmefra under coronakrisen og ser ikke nødvendigvis frem til at vende tilbage til kontoret fem dage om ugen. Andre har haft det svært med isolation og sociale restriktioner og kan næsten ikke vente med at vende tilbage til arbejdspladsen og kollegaerne igen. …

Læs mere →
Scroll til toppen