udgives i samarbejde mellem

udfordringen_banner

Sådan kan du navigere i en dysfunktionel ledergruppe

Udfordring: Du oplever samarbejdet i din ledergruppe som svært, fordi I ikke arbejder mod et fælles mål, og hyppige konflikter gør det svært at være fokuserede og effektive. Hvad kan du gøre, for at ledergruppen fungerer bedre?
Læs mere →

Du skal kunne bevare kvaliteten i relationen til medarbejderne

Udfordringen: Hvordan håndterer du bedst dit ledelsesspænd, ikke mindst, hvis det er for stort? Hvor mange medarbejdere skal du sige ja til, og hvordan kan du arbejde med enten at reducere det eller lære at håndtere ‘mange’ medarbejdere i direkte reference og stadig udøve god ledelse?
Læs mere →

Sådan får du nyansatte godt ombord

Udfordring: Alle taler om manglen på arbejdskraft, som vil ramme den offentlige sektor. Derfor er det ekstra vigtigt at få de nye medarbejdere og ledere, du har ansvaret for at håndtere, godt ombord, så du kan holde fast på dem. Hvordan gør du bedst det? Coach Stig Kjerulf giver sit bud.
Læs mere →

Sådan leder du usikre medarbejdere

Udfordring: Nogle af dine medarbejdere virker usikre. De holder sig mest for sig selv og er tavse på jeres møder. Du ved ikke helt, hvor du har dem, og de præsterer heller ikke optimalt. Hvad kan du gøre for at hjælpe de usikre medarbejdere?
Læs mere →

Se på konflikter som en mulighed for vækst

Udfordring: Der er konflikter mellem nogle af kollegerne i din ledergruppe. Konflikterne gør møderne ukonstruktive og fastlåste, fordi flere kæmper for at få ret. Du har mest lyst til at holde dig væk fra møderne, for du ved ikke, hvordan du skal forholde dig. Hvordan tackler du bedst situationen? 
Læs mere →

Det kan være svært at lede dine tidligere kolleger

Udfordring: Du er ny leder i din egen afdeling for dine tidligere kolleger. Men når du indkalder nogle af de ældre og erfarne til møde, dukker de ikke op – fordi ”du jo godt ved, at vi har kaffepause på det tidspunkt”. Hvordan håndterer du at lede dem? 
Læs mere →
Scroll to Top