udfordringen_banner

Alle har bedst af at møde på arbejde

Udfordringen: Nogle medarbejdere har trivedes og præsteret fint hjemmefra under coronakrisen og ser ikke nødvendigvis frem til at vende tilbage til kontoret fem dage om ugen. Andre har haft det svært med isolation og sociale restriktioner og kan næsten ikke vente med at vende tilbage til arbejdspladsen og kollegaerne igen. …

Læs mere →

Du skal følge med i normer og trends

Udfordring: Hvordan forvalter du bedst dine erfaringer som leder, så du modnes og med tiden bliver en endnu bedre leder?

Læs mere →

Ledere har en særlig forpligtelse over for frontmedarbejdere

Udfordring: Hvordan kan man forebygge og håndtere den stress, som ofte plager medarbejdere, der har funktioner med følsomme relationer til borgerne?

Læs mere →

Dilemmajob stiller store krav til rekruttering og coaching

Udfordring: Mange kommunalt ansatte skal på én gang vejlede, motivere og samskabe med ’borgeren i centrum’ og samtidig kontrollere og sanktionere de samme borgere. Hvilke krav stiller det til ledelsen af disse medarbejdere?

Læs mere →

Udfordringen: De bedste ledere er autentiske og i balance

Udfordring: Hvordan kan man som leder øve sig, så man kan bevæge sig fra at være en god leder til at blive en bedre leder?

Læs mere →

Udfordringen: Rigtige mennesker begår fejl – og indrømmer dem

Udfordring: Udviklingen af en organisation kræver mod til at fejle. Hvordan kan en leder gå forrest i at vise tvivl og usikkerhed og samtidig sætte retning?

Læs mere →
Scroll til toppen