udfordringen_banner

Dilemmajob stiller store krav til rekruttering og coaching

Udfordring: Mange kommunalt ansatte skal på én gang vejlede, motivere og samskabe med ’borgeren i centrum’ og samtidig kontrollere og sanktionere de samme borgere. Hvilke krav stiller det til ledelsen af disse medarbejdere?

Læs mere →

Udfordringen: De bedste ledere er autentiske og i balance

Udfordring: Hvordan kan man som leder øve sig, så man kan bevæge sig fra at være en god leder til at blive en bedre leder?

Læs mere →

Udfordringen: Rigtige mennesker begår fejl – og indrømmer dem

Udfordring: Udviklingen af en organisation kræver mod til at fejle. Hvordan kan en leder gå forrest i at vise tvivl og usikkerhed og samtidig sætte retning?

Læs mere →

Et tydeligt ledelsesgrundlag er en stor gevinst

Udfordring: Hvordan lever man som offentlig leder op til Ledelseskommissionens anbefaling om at gøre sit personlige ledelsesgrundlag tydeligt?

Læs mere →

Udfordringen: Topledelsen skal klæde mellemlederne på

Udfordring: En dygtig mellemleder skal både være nærværende i den praktiske daglige ledelse og være bevidst om det strategiske perspektiv. Hvordan kan man mestre dette strategiske zoom mellem detalje, overblik og perspektiv?

Læs mere →

Udfordringen: Belastende forandringer kræver understøttende ledere

Udfordring: Hvordan håndterer offentlige ledere store, lovbestemte forandringer, der skal implementeres på kort tid, og som kan være stærkt belastende for medarbejderne?

Læs mere →
Scroll til toppen