udgives i samarbejde mellem

Vis mig dit lederkontor: Funktionelt og ikke prangende

”Den lille butik” står der på et printet A4-papir på glasvæggen ind til Holger Torps kontor – et tidligere køkken, som nu er lederkontoret. Og et meget lille et af slagsen med tre vægge uden vinduer og en fjerde med glasparti ud til en lille opholdsstue. Kontoret rummer kun det allermest nødvendige – skrivebord med computer og skærm, kontorstol, og en lille reol med papirer og en radio.

– Det fungerer fint for mig. Det er ikke prangende, men funktionelt. Jeg sidder her et par timer om dagen, når jeg ikke er til møder ude i byen eller rundt i huset. Jeg har ikke brug for et stort hjørnekontor, bare fordi jeg er leder. Jeg vil hellere være tæt på medarbejderne. Jeg har fået en radio og en tegning af mig selv af to borgere, så de skal selvfølgelig også være her.

– Jeg tænker, at mit kontor signalerer, at jeg er nøjsom og påholdende. I det offentlig i dag er vi jo nødt til at sætte tæring efter næring og være påholdende, så der også er penge sidst på måneden.

Holger Torp er leder af Opgangsfællesskaberne, et botilbud for voksne udviklingshæmmede i Fredericia Kommune med tre opgange, hvor godt 30 beboere bor i egen lejlighed med støtte. Holger Torp er daglig leder for 15 hjemmevejledere.

Scroll to Top