udgives i samarbejde mellem

Linedans for ledere

Folkemødedebat: Linedans for ledere

– tre samtaler om at holde balancen som velfærdsleder. Offentlig Ledelse inviterer til debat på Folkemødet med ledersektionsformændene, partileder Morten Østergaard, ledelsesforsker Klaus Majgaard og erhvervspsykolog Stig Kjerulf.  

Lørdag den 17. juni kl. 10.30-11.30 i HK’s telt på Folkemødet kan du høre formanden for din ledersektion i samtale med en politiker, en forsker og en erhvervscoach om at holde balancen som velfærdsleder.

For: Offentlige ledere skal kunne tænke nyt, gå forrest og skabe værdi for og med borgerne. Samtidig er de ansvarlige for, at velfærden bliver leveret effektivt, ensartet og fejlfrit. Det skærper en række klassiske spørgsmål i rollen som leder:

  • Hvornår er vi politikeres og toplederes ydmyge tjenere, hvornår skal vi udfordre dem og deres løsninger?
  • Hvem skal tage initiativet til – og ansvaret for – at gå nye og måske mere risikable veje i opgaveløsningen?
  • Hvordan kan vi være loyale over for ”systemet” og samtidig personligt troværdige?

Tre dilemmaer for ledere

For at få svar på de spørgsmål inviterer Offentlig Ledelse til tre samtaler på scenen i HK’s telt på Folkemødet. Her vil offentlige ledere, politikere og ledelseseksperter udforske ledernes balancekunst på en line spændt ud:

mellem folkestyre og faglighed

De Radikales partileder Morten Østergaard i samtale med formanden for Ledersektionen i Dansk Socialrådgiverforening, Anders Fløjborg

– mellem forvaltning og forvandling

Ledelsesekspert og tidligere kommunal topleder Klaus Majgaard i samtale med formanden for Ledersektionen i Socialpædagogerne, Helle Riis.

– mellem loyalitet og autenticitet

Erhvervspsykolog og Offentlig Ledelses faste coach Stig Kjerulf i samtale med formanden for Chefgruppen i HK Kommunal, Karin Termannsen.

Moderator er journalist Ola Jørgensen, Klartekst.

Scroll to Top