udgives i samarbejde mellem

Derfor får du Offentlig Ledelse

Derfor får du Offentlig Ledelse

Hver tredje måned lander dette ledelsesfagblad i din postkasse. Det er en af gevinsterne ved at være medlem af Ledersektionen i Socialpædagogerne, Socialrådgiverne eller Chefgruppen i HK Kommunal. Vores ambition er at holde dig opdateret på de nyeste trends og teorier i offentlig ledelse.

Af redaktør Tina Juul Rasmussen  |  tina@juul-kommunikation.com

Som leder har du måske bladret forgæves i dit fagblad efter artikler om ledelse – teorier, værktøjer, nye trends. Det hører vi i hvert fald af og til fra ledere – at de savner mere fagligt stof og viden om ledelse fra deres fagforening.
Og netop derfor får du dette magasin – Offentlig Ledelse. Vi kalder os ”dit fagblad for velfærdsledere” – og udgives i et samarbejde mellem ledersektionerne i Socialpædagogerne, Socialrådgiverne og HK Kommunal.
Siden magasinet så dagens lys i 2007, har det været redaktionens klare målsætning at klæde dig som offentlig velfærdsleder bedst muligt på med viden om nye tendenser, teorier og værktøjer i moderne ledelse.

Fire gange om året og en gang om måneden

Bladet udkommer fire gange om året og sendes til i alt omkring 5.000 modtagere. Ud over dig som ledermedlem sender vi det også til forskere på landets højere uddannelsesinstitutioner, bogforlag, kommunaldirektører, journalister på landsdækkende nyhedsmedier, HK Kommunals afdelinger i hele landet og samarbejdspartnere på den offentlige front: KL, FH, en lang række fagforbund, som organiserer offentligt ansatte, OAO, Danske Regioner m.fl.
Bladet følger den offentlige ledelsesdagsorden tæt og bringer et miks af journalistiske og ekspertskrevne artikler om nye strømninger, forskning, projekter, litteratur osv. Kerneopgaven, motivation af medarbejdere og teams, lederens strategiske blik, driftsledelse, når ledere får stress, personlig lederudvikling, Ledelseskommissionen m.m. er temaer, som Offentlig Ledelse har behandlet over årene.
Bladet bliver tilrettelagt af en redaktionsgruppe med en lederkonsulent fra hver af de tre udgivende fagforeninger samt redaktøren. Men: Vi vil altid også gerne høre fra dig som læser – i form af feedback på bladet, ønsker om særlige emner, vi skal behandle, eller debatindlæg til en aktuel dagsorden. Du kan altid skrive til redaktionen@offentligledelse.dk.
Som aktuelt supplement til bladet udgiver vi hver måned et elektronisk nyhedsbrev med ekspertartikler og nyheder samt artikler fra bladet, hvis du ikke lige fik det læst.
Fortsat god læselyst!


Offentlig Ledelses hjemmeside bugner af viden

Har du prøvet at søge på fx ”Ledelseskommissionen”, ”tillid”, ”ledelsesrum” eller ”stress” på offentlig­ledelse.dk?
Måske ikke – men hvis du gør det, vil du opdage, at hjemmesiden rummer en sand guldgrube af artikler og viden om helt specifikke emner, der kan være relevante for dig som leder at besøge eller genbesøge. Måske skal I have et seminar med ledergruppen eller en temadag med medarbejderne og søger viden og inspiration til vinkler, oplægsholdere eller noget helt tredje.
Alle artikler fra Offentlig Ledelse og fra nyhedsbrevet bliver løbende lagt på offentligledelse.dk – og med 12 år på bagen er det over tid blevet til en pæn stak.
Tjek selv: offentligledelse.dk

Får du nyhedsbrevet?

Vil du til snigpremiere på nogle af temaartiklerne fra det kommende nummer af Offentlig Ledelse eller læse stof, som ikke kommer i bladet? Så tilmeld dig Offentlig Ledelses nyhedsbrev, som udsendes en gang om måneden:
offentligledelse.dk/nyhedsbrev

Scroll to Top