udgives i samarbejde mellem

Gratis e-kursus: Kend dit ledelsesrum

Hvor godt kender du dit eget ledelsesrum? Det er der god grund til at gøre, hvis du vil have indflydelse på dit arbejdsliv og lederskab – og på den måde skabe bedre resultater.

Med fem grundige, gratis og givende lektioner fra Væksthus for Ledelse får du nu mulighed for at kan lære dit eget ledelsesrum bedre at kende.

De fleste ledere har en slags instinktiv fornemmelse for det ’landskab’, de navigerer i. Til gengæld har mange en mindre god fornemmelse af deres ledelsesrums grænser. Hvor stopper det? Og hvordan opfatter lederen mulighederne og begrænsningerne i sit virke?

Med e-kurset: ”Få mere indflydelse – kend dit ledelsesrum” bliver du indviet i hemmeligheden bag det optimale ledelsesrum, som du får allerede i første lektion. Derfra får du rig mulighed for både at udforske og ikke mindst udfordre dit ledelsesrum, så du kan opnå øget indflydelse på dit arbejdsliv og lederskab – og på den måde skabe bedre resultater.

Kendetegnet for alle lektionerne er, at du bliver præsenteret for både øvelser og værktøjer, der hjælper dig med at udleve lektionernes pointer i praksis. Og du får et tocifret antal konkrete ideer til nye måder at påvirke dit ledelsesrum.

Hvad skal jeg vide om e-kurset?

E-kurset byder på i alt fem lektioner, og du kan være i gang med den første, når du har tastet din mailadresse ind i feltet forneden. Hver lektion tager mellem 5 og 15 minutter at gennemføre – alt efter hvor grundigt, du går til værks.

Lektionerne kommer på mail og inkluderer både tekst, video, værktøjer og øvelser. Du får én mail ugentligt i fem uger, og du kan til hver en tid melde dig fra igen, hvis du fortryder.

Det er selvfølgelig gratis

Som med alt andet viden fra Væksthus for Ledelse er det gratis for alle at bruge. Tilmeld dig kurset her. Og du kan læse mere om det her.

Fakta: Det får du i de fem lektioner

Lektion 1: Hemmeligheden bag et optimalt ledelsesrum

Lektion 2: Tag styringen over dit ledelsesrums rammer

Lektion 3: Kortlæg dine relationer

Lektion 4: 23 måder at udfordre dit ledelsesrum på

Lektion 5: Test dig selv: Kan du mestre dit ledelsesrum?

Scroll to Top