Send mere mening – og andre nye bøger om ledelse

Lær af de gyldne øjeblikke

I hverdagen som offentlig ansat og leder kan det af og til være svært at finde den højere mening med arbejdet. Det forsøger en ny bog at råde bod på.

Forandringer, proceskrav, dokumentation og resultatmål presser sig på i en uendelig strøm for mange offentlige ledere, og meningen med arbejdet fortaber sig. I håndbogen Lær af de gyldne øjeblikke – håndbog i ledelse med mening får du som leder hjælp til at finde tilbage til meningen gennem en helt konkret metode – MeningsMetoden.

Se mere om bogen her

Fastholdelsessamtaler

Hold fast i de gode medarbejdere

“Hvad skal der til, for at du bliver her?” Det er ifølge forfatterne et enkelt og banalt spørgsmål, men stiller du det som leder først ved fratrædelsessamtalen, er det for sent. Fastholdelsessamtaler er et godt værktøj og handler blot om, hvad der betyder mest for medarbejderen og om, hvor I kan samarbejde om at få det til at ske. Bogen er en brugervenlig håndbog, som er nem at slå op i.

Se mere om bogen her

Strategi med succes

Strategi med succes

Hvordan sikrer du dig at komme i mål med den mest effektive og succesfulde strategiproces i organisationen? Det svarer forfatterne på gennem interviews med topledere, som har erfaring med de ledelsesværktøjer, som fungerer i praksis. Og bogen fokuserer på tre centrale procesrelaterede indsatsområder, som tilsammen skaber en synergieffekt, der sikrer succes med strategien.

Se mere om bogen her

 

 

Fast-Forward-Strategi-djoef.forlag

Fast Forward Strategi

Fast Forward Strategi er et nyt koncept, som er en kontinuerlig læringsproces for ledelsen i en virkelighed, hvor både strategi, organisationens legitimitet, udvikling og forandringer konstant er på dagsordenen. Bogen rummer konkrete værktøjer og inspiration til at arbejde med innovativ og strategisk ledelse.

Se mere om bogen her

 

Scroll til toppen